perjantai 31. tammikuuta 2014

Nasu testailua lankkupihvistä-rullaa!

Sattuipa eräänä kauniin päivänä käteeni paketti Atrian nasusta tekemää lankkupihviä.
Paketti auki ja eikun tutkimaan tuotetta, kuka mitä häh siellä on?.Rasiasta löytyi suorakaiteen muotoinen pala lähes rasvatonta nasua.

No hetken tuumittua ja jääkaappiin kurkattuani vastaan tuli musta Koskenlaskija paketti.

Summa summarum: liha leikkuulaudalle suola- ja pippurimyllystä päälle tämänjälkenn reilusti koskenlaskijaa ja tuoretta timjamia ja avot eikun rullalle narulla kiinni ja ehdoton suosikki PINNAT KIINNI JA UUNIIN.






Lihatiukkaan foliokääröön ja uuni 150 astetta noin 40 minuuttia ja homma olikin sitten valmis.

Hox mitä pienempi lämpö sen parempi lopputulos ja mitä tiukempi paketti sitä paremmin nesteet pysyy sisällä= liha pysyy mehukkaampana. Ja huomio kiinnittyi varsikin siihen jos lihan nuijisi liian ohueksi niin vaara on että se kuivaa.

Ja kyytipojaksi hyvä olut ja ennenkaikkea hyvä seura niin nautinto on valmis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti